مزاياي فروش خانه در استانبول به صورت اينترنتي از سايت.
خريد آپارتمان در قسمت اروپايي استانبول
هنوز هم بسياري از خارجيان، استانبول را به قسمت اروپايي آن ميشناسند. قرار گرفتن اكثر ادارات دولتي و رفت و آمد توريست ميليوني روزانه به اين قسمت ار شهر، باعث رونق كسب و كارها و بالطبع آن رشد خريد آپارتمان در قسمت اروپايي استانبول شده است.مناطق خريد آپارتمان در قسمت اروپايي استانبول را نيز بايد به مناطق گران، متوسط و ضعيف تقسيم كرد كه زكرياكوي، ماسلاك، شيشلي، نيشانتاشي، لونت و ببك از مناطق گران خريد آپارتمان در قسمت اروپايي استانبول و مناطق كايتحانه، تكسيم و باهچه اولر از مناطق متوسط خريد آپارتمان در قسمت اروپايي استانبول هستند.
استفاده از وام بانكي براي خريد قسطي خانه در استانبول
گرفتن وام بانكي براي خريد قسطي خانه در استانبول، از مطلوب ترين راه هاي ممكت است ولي متاسفانه اكثر بانكهاي تركيه، به اتباع خارجي وام مسكن نمي دهند. با توجه به بالا بودن نرخ بهره بانكي و گران بودن بيمه عمر، نرخ بهره شركت هاي سازنده به مراتب پايين تر و بهتر از بانك هاست. با توجه به پكيج هاي بسيار مناسب شركت هاي سازنده، چه از نظر قيمت فروش و چه از نظر شرايط پرداخت آسان، بسياري از سرمايه گذاران خريد خانه در استانبول ، به خريد قسطي بيش از پيش علاقه مند شده اند.
خريد قسطي خانه در استانبول
يكي از بي نظيرترين فرصت هاي ممكن براي خانه دار شدن، امكان خريد قسطي خانه در استانبول است. دولت با ارائه فرصت هاي متعدد، سعي در فراهم آوردن شرايط مطلوب براي خريد خانه در استانبول كرده است. در اين بين شركت هاي سازنده با پيشنهاد پكيج هاي اقساطي، اين امكان را پديد آورده اند كه اقشار با درآمد متوسط نيز بتوانند، به راحتي نسبت به خريد آپارتمان قسطي در استانبول مبادرت ورزند.
براي توضيح مي توانيد به اينجا رجوع كنيد
در زبان ترکی استانبولی، عددها به طریقی خاص و جالب بیان میشوند که تا حدی با سیستم عددهای لاتینی متفاوت است. در حالی که اعداد صفر تا نه از اعداد لاتینی برگرفته شدهاند، برخی اعداد دیگر به شکلها و نامهای خود خاصی در این زبان وجود دارند. به عنوان مثال، عدد ده در ترکی استانبولی با نام "on" شناخته میشود و عدد یازده با نام "on bir" نامگذاری میشود که به معنی "ده و یک" است. این الگوی نامگذاری با استفاده از "ده" به عنوان پایه و اضافه کردن اعداد بعدی تا عدد نوزده ادامه دارد.
علاوه بر این، در ترکی استانبولی از عدد بیست به بعد، از سیستمی مشابه با سیستم دهگانی در انگلیسی استفاده میشود. برای مثال، عدد بیست با نام "yirmi" و عدد بیست و یک با نام "yirmi bir" شناخته میشود. این الگوی نامگذاری ادامه پیدا میکند تا به عدد نود و نه برسد که با نام "doksan dokuz" شناخته میشود.
در کل، سیستم عددها در ترکی استانبولی با ترکیب عددهای پایه و اعداد دهگانی به صورت جذابی برای بیان اعداد استفاده میشود که توجه و تمایز آن را از سایر سیستمهای عددی میکند.